Změna v síti DPO. Od března platí nové telefonní číslo

MHD Ostrava

Od 1. března 2022 platí nové telefonní číslo pro nákup SMS jízdenek pro jízdu ve vozech Dopravního podniku Ostrava (DPO). Nové číslo je 902 06.

I přes změnu bude ještě po celý březen fungovat také dosavadní telefonní číslo DPO. Objednávkový text SMS zpráv a cena jízdenek zůstávají stejné. Informace o nové změně jsou zveřejněné také na webových stránkách a sociálních sítích dopravního podniku.

O změně telefonního čísla informuje cestující také hlášení ve vozech a informace na LCD obrazovkách. Vyvěšeny jsou také informační letáky. Přepravní kontrola rozdává všem cestujícím, kteří se při kontrole prokazují SMS jízdenkou, vizitky s novým telefonním číslem.

Změna nastane 1. dubna

Od 1. dubna už však bude platit pouze nové telefonní číslo. „Nový dodavatel služby SMS jízdenek pro Dopravní podnik Ostrava byl vybraný ve výběrovém řízení“, potvrdil generální ředitel a předseda představenstva DPO Daniel Morys.

Rozšíření dosavadních služeb spočívá také v možnosti zakoupit si SMS jízdenku v mobilní aplikaci SEJF, která umožňuje nákup SMS jízdenek také v některých dalších provozech MHD v Česku.