Co nás letos čeká na Colours of Ostrava?

Co nás letos čeká na Colours of Ostrava?

Už příští středu začne oblíbený festival, na který se sjedou nejen fanoušci a návštěvníci, ale i světové hvězdy. Colours of Ostrava. Program je letos obzvlášť nabitý, a tak se pojďme podívat, co nás vlastně všechno čeká.

Čtyřdenní ostravský festival i tento rok přilákal velké množství fanoušků. A není se čemu divit, protože program je letos opět naplněný hvězdnými jmény.

Mezi největší jména patří One Republic, Macklemore, Niall Horan nebo Ellie Goulding. Z českých interpretů zde zavítá Ewa Farna, kapela Zrní a Vypsaná Fixa nebo Ben Cristovao.

Přečtěte si také: Malý svět techniky v Ostravě se po rekonstrukci konečně otevírá

Zahájení

Zahájení proběhne Colours Opening Show v 17:30 a poté už se na velké stagi vystřídají světové hvězdy. Vystoupí zde například celosvětově známá kapela One republic. Jedná se o americkou pop-rockovou kapelu, která je známá svými hity Counting Stars, Secrets nebo Apologize.

Praktické informace

Na Colours najdete i letos celkem 9 stagí, od té největší sponzorované Českou spořitelnou, až po menší koutky, jako je Kino České televize, ve které budou přehrávány krátké filmy.

Jako vždy se pořadatelé postarali o posílení MHD v Ostravě, takže se z koncertů dostanete pohodlně všude, kam potřebujete. To platí i pro meziměstské spoje, které zajišťuje Heimstaden. Ten nabízí pohodlnou dopravu z festivalu do Poruby, Karviné, Orlové, Havířova, a dokonce i Frýdku-Místku. Místenky jsou v předprodeji už v tuto chvíli, ale lze je koupit i těsně před odjezdem, pokud budou volná místa.

Bezhotovostní festival

Letos se pořadatelé rozhodli udělat festival plně bezkontaktní, takže zaplatíte jednoduše platební kartou, telefonem nebo hodinkami. Na bankovky a mince můžete zapomenout.

Vrchol festivalu

Poslední den, tedy v sobotu, vystoupí na Colours Macklemore a třešničkou na dortu a vyvrcholením festivalu bude německý DJ Purple Disco Machine. Jedná se o nejzábavnějšího DJs současnosti, který vrací disco na světová pódia.