Opilí rodiče se přetahovali o kočárek v Mariánských horách

Posilnění alkoholem se rozhodli vyřešit spor nadávkami a fyzickým napadením. Rodiče malé dcerky se doslova přetahovali o kočárek, ve kterém se v té době nacházela.

Svědek ihned zasáhnul

Se situací obeznámil policii očitý svědek, který příslušnému orgánu uvedl, že před domem slyšel křik a jak se muž se ženou přetahují o kočárek s dítětem a přitom na sebe křičí.

Příjezd policie

Policie po krátké chvíli na místo dorazila a začala se u daných osob informovat o nahlášené situaci. První z účastníků byla 41letá žena, která policii uvedla, že byli s bývalým přítelem v restauraci, kde slavili narozeniny a po odchodu z restaurace mezi nimi došlo k hádce, která se vystupňovala ve fyzické napadení.

Daný 40letý muž přišel s odlišnou verzí. Podle té oba z rodičů konzumovali v restauraci alkohol, a po odchodu došlo k rozepři, která vústila v napadení ze strany bývalé přítelkyně, která jej kousla a poplivala. Muž se tomuto útoku bránil a přítelkyni udeřil do obličeje.

Důvodem je spor o dítě

Hlavním důvodem sporu bylo jejich společné dítě, svou roli sehrála i míra alkoholu. Dechová zkouška, kterou policisté provedli na místě, ukázala u ženy 2,3 promile a u muže 1,0 promile alkoholu v krvi. Žena měla poranění v oblasti úst a muž otisk zubů na ruce, oba ošetření na místě odmítli.

Pro maličkou dcerku si přijeli rodinní příslušníci a celou věcí se bude zabývat Orgán sociálně-právní ochrany dětí.

Přečtěte si také: