Extéria má novou pohotovostní linku

Extéria má novou pohotovostní linku

Nahlásila se do vaší firmy inspekce a nevíte si rady? Extéria, jednička na trhu bezpečnosti práce, nově zřídila pohotovostní linku, na kterou se dovoláte v kteroukoliv denní i noční hodinu. Pracovní úraz se může stát kdykoliv a je zapotřebí ho řešit ihned. Extéria pro vás bude kdykoliv na příjmu, aby vám pomohla a poradila.

Extéria vše zařídí během jediného dne

Extéria si zakládá na okamžité pomoci svým klientům. A to i těm, kteří se jimi teprve stanou. Ukázkovým příkladem je malý autoservis, ke kterému se nahlásila kontrola z oblastního inspektorátu práce. Majitel autoservisu večer zavolal na pohotovostní linku Extérie a domluvil se s technikem na řešení problému i podepsání smlouvy. Technik jel následující den ihned k majiteli a provedl prověrku celého pracoviště i školení BOZP a PO. Poté zavolal na centrálu, která připravila smlouvu na míru i všechny potřebné směrnice a dokumenty, které na pracovišti chyběly. Po zpracování jel vše odevzdat náš obchodní zástupce, a to pořád v tentýž den.

Přečtěte si také: Když vše šlape, jak má…

Přes smluvního partnera také náš technik zařídil dořešení všech chybějících revizí a revizních zpráv.

Pohotovostní linka je vždy připravená

Během jednoho dne tak tým Extérie zvládnul čerstvého klienta připravit na kontrolu OIP, která dopadla na jedničku a bez jediné závady.

Pokud se k vám nahlásí kontrola nebo u vás na pracovišti dojde k pracovnímu úrazu, neváhejte se na Extérii obrátit. Na pohotovostní lince vám technik okamžitě nabídne možnosti řešení a projde si s vámi následný postup.