Festival mezi horami. Ladná Čeladná má opět skvělý program

festival Ladná čeladná

Oblíbený festival Ladná Čeladná láká každý rok návštěvníky na skvělé interprety. Letos se zde objeví Richard Müller, Bára Poláková nebo Emma Smetana a Jordan Haj. Program je nabitý od pátku až do soboty.

Festival pro dospělé i děti

Nabitá Ladná Čeladná i letos připravila program, který přiláká nejednoho fanouška hudby a letních festivalů. Festival ale nemíří pouze na dospělé, kteří si chtějí užít zábavu a koncerty, ale i pro rodiny s dětma, které se chtějí trochu odvázat. V Čeladné totiž kromě hudebního programu najdete také bohatý program pro děti, ať už je to Kašpárek v Rohlíku, který proslul svým bejbypankem, nebo Divadélko Ententýky či Adolf Dudek a jeho interaktivní show.

Přečtěte si také: Moravskoslezský kraj má nejnižší novorozeneckou úmrtnost!

Dospělé poté jistě uchvátí koncerte Richarda Müller, Báry Polákové a dua Emma Smetana a Jordan Haj.

Praktické informace

Dvoudenní vstupenka stojí aktuálně 620 Kč. Protože se ale jedná o rodinný festival, najdete zde různé kombinace zlevněných vstupenek, například pro rodiny s dvěma či jedním dítětem. Klienti České průmyslové zdravotní pojišťovny ještě navíc získávají slevu 20 % na jakékoliv vstupenky.

Pokud chcete prožít festivalovou atmosféru se vším všudy, je zařízen samozřejmě také kemp. Ten se nachází hned vedle festivalového areálu a najdete v něm klasické vybavení, jako je WC, pitná voda i elektřina. Cena v kempu činí 150 Kč za klasický stan.