Tři praktické, leč drobné podoby reklamních předmětů

Drobné reklamní předmětyDrobné reklamní předměty

Mnoho firem si myslí, že reklamní předměty jsou zbytečné, že stačí jen internetová reklama. Firmy si však neuvědomují, že pokud nechají reklamní předměty vyrobit v praktické podobě, bude se jednat o dlouhodobou reklamu, která za investici stojí. Navíc v dnešní době si můžete vyrobit i jiné reklamní předměty než jen propisky a blogy, které už nejsou dnes tak využívané.

Obecně platí, že mezi nejpraktičtější reklamní předměty patří hlavně drobné předměty, které jsou tedy i poměrně levné. Najděte si trochu peněz ve vašem rozpočtu a investujte právě do reklamních předmětů, které za investici vážně stojí.

Poradíme vám, do jakých konkrétních podob se dá investovat.

Cestovní kartáček

Každý člověk, který miluje cestování, často cestuje. Jestliže přispíváte vašim zaměstnancům na dovolenou, obdarujte je i vkusnými drobnými cestovními kartáčky, které ocení. Nebudou muset tahat dlouhé klasické kartáčky, které jen zabírají místo. Cestovní kartáčky jsou malé a schovají se do drobného pouzdra, aby vám mokré nešpinily věci. A právě na pouzdro kartáčku si nechte natisknout logo společnosti.

Kovový vizitkář

Ve většině firmách mají zaměstnanci své vizitky. Většinou je mají manažeři nebo jiní, poměrně vysoce postavení lidé. A aby své vizitky nemuseli tahat v kapsách či je krčit v kabelkách, je třeba je vybavit i praktickým kovovým vizitkářem. Na kovový vizitkář necháte natisknout logo společnosti a o reklamu máte vystaráno.

Svítilna LED

Na klíčích bychom neměli mít jen klíče, ale samozřejmě i jiné věci. Je třeba na nich mít reflexní prvek či nějakou jinou klíčenku, abychom klíče co nejdříve v kabelce plné krámů našli. Kromě toho se vyplatí mít na klíčence svítilnu LED, která nám posvítí na klíčovou dírku, když půjdeme v noci z práce domů. I na takto drobný předmět lze natisknout vaše logo.