Tři nejlevnější kadeřnictví v Ostravě

Nejlevnější kadeřnictvíNejlevnější kadeřnictví

O svůj vzhled si v dnešní době skutečně velice pečujeme. Pokud se nám na tváří objeví akné nebo máme nadmíru černých teček, okamžitě míříme k naší kosmetické poradkyni. Častěji, než ke kosmetičce však chodíme ke kadeřnici. Vlasy nám rostou někdy až podezřele rychle, proto kadeřnice je naše záchrana. Rychleji rostou vlasy mužům než ženám, proto pánové jsou u kadeřnic trochu častěji. Ovšem i pánové mají problém s přemrštěnými cenami, které v mnohých kadeřnictvích jsou. Pojďme si zmínit levná kadeřnictví, která najdeme konkrétně v Ostravě.

Ještě než si je zmíníme, je třeba dodat, že dneska jsou kadeřnické služby kdekoliv, nejen ve velkých městech, opravdu drahé. Pánové mají stříhání a umývání za pět set, ženy to samé za dvanáct set. Naštěstí však existují ještě taková kadeřnictví, která mají trochu svědomí a která neúčtují víc, než se sluší a patří.

Pokud se budete chtít ostříhat v Ostravě, tady jsou tři tipy na ta nejlevnější ostravská kadeřnictví.

• PERLA HEAR SALON – Ostrava-Poruba

V Ostravě-Porubě najdete mnoho kadeřnictví, přesto jedno je mnohem levnější než ostatní. Je jím Perla Hear Salon, kde vyjde ženy mytí, vysušení a střih kolem čtyř set korun, což je skvělé! Co se týče barvení, umývání, vysoušení a střihu, ceny se pohybují od šesti set korun, což taky není přehnané.

Pánům se ceny budou pohybovat samozřejmě o něco níže – ostříhání by je zde mohlo vyjít na dvě stě korun.

• Kadeřnictví U Zastávky

Drobné kadeřnictví, které se jmenuje „Kadeřnictví U Zastávky“, je velice dobře hodnoceno. Jedná se o pánské, ale i o dámské kadeřnictví, kde je lepší se objednat. O tyto služby je totiž velký zájem, protože střihy se pohybují od stokoruny a výše. Otevřeno je navíc i v sobotu, a to taky není zrovna zvykem.

• Rebels In studio

Pokud byste zavítali do ulice Stodolní, setkáte se zde s kadeřnictvím „Rebels In studio“. Toto kadeřnictví není běžně levné, ale nabízí na slevomatu.cz mnoho voucherů s výhodnými cenami. Například nyní zde najdete voucher na mytí, regeneraci, střih, melír a závěrečnou péči za 450 korun, což se vyplatí koupit a vyzkoušet.