Potřebujete někde v Ostravě přespat? Zkuste Airbnb!

Airbnb v OstravěAirbnb v Ostravě

Dnes se stalo cestování velice oblíbené. Lidé cestují hlavně do zahraničí, ale mnoho lidí cestuje jenom do České republiky, kdy poznávají okolní krásná města. Pokud jste nebyli například v Praze, tak byste neměli vyjíždět do zahraničí. To samé platí tehdy, pokud jste nikdy nebyli v Brně nebo v Ostravě. Jestli například vyrazíte do Ostravy, zůstaňte tu rozhodně přes noc, protože Ostrava vám má co nabídnout. Zúčastnit se můžete nejen oblíbených festivalů, ale taky různých výstav nebo se můžete projít do zoologické zahrady. Pokud tedy budete chtít přespat jen z pátka na sobotu nebo ze soboty na neděli, neutrácejte zbytečně za hotely, ale raději to zkuste s aplikací AirBnb.

Pokud potřebujete skutečně přespat někde během víkendu, AirBnb je skvělé řešení, které vám najde dobré a levné ubytování. Určitě tuto aplikaci znáte, je dneska velice oblíbená. Jestli ji však ještě neznáte, přinášíme vám o ní pár informací.

Co to je AirBnb?

Pokud ještě neznáte tuto mobilní aplikaci, přinášíme vám o ní pár informací. Jedná se o webovou službu, která vám zprostředkuje pronájem ubytování. Nemusí to však být jenom krátkodobé pronájmy, ale taky samozřejmě mohou. Jedná se o aplikaci, která vznikla před devíti lety v San Franciscu a za tu dobu se z této aplikace stal celosvětový hit.

Je zde inzerováno více jak milion nabídek z více jak pětatřiceti tisíc měst celého světa. Nabídky pochází ze 190 zemí. Ubytovat se tak levně můžete nejen v Ostravě, ale rozhodně po celém světě, což se při road tripu rozhodně vyplatí.

Jak to funguje?

U AirBnb se jenom zaregistrujete. Vytvoříte si svůj profil, svou jakousi osobní stránku s profilem. Každá nemovitost se pojí s hostitelem, který získává hodnocení, aby tak získával nové a nové „nájemce“.

Co se týče České republiky, nabídky z Česka dosáhly skoro šestnácti tisíc. Z toho je jenom dvanáct tisíc v Praze, ale i v Ostravě najdete kupu zajímavých a levných ubytování. Buďte tak dalším spokojeným klientem této aplikace, která doposud v Česku ubytovala více jak 710 tisíc lidí.