S povinným BOZP a PO pomůže firma Extéria

BOZP a POBOZP a PO

Mít ve firmě vyřešené BOZP a požární ochranu, to je ze zákona povinné. Bohužel málokterý podnikatel je si toho vědom. Z aktuálních průzkumů vyplývá, že zhruba čtyřicet procent velkých podnikatelů či drobných živnostníků neví, co to BOZP či PO je a že je třeba mít tyto oblasti vyřešené. Na svou nevědomost však mohou podnikatelé doplatit, a to ve chvíli, kdy do firmy zavítá kontrola z Inspektorátu práce. Pokud se zjistí, že zákonné povinnosti v podobě BOZP a PO nejsou vyřešeny, bude udělena podnikateli pokuta, která se může vyšplhat až do výše několika stovek tisíc korun. Podnikejte tedy bezpečně, abyste v budoucnu zbytečně neplatili.

Pokud nevíte, co všechno je třeba zařídit a vyřídit, raději využijte služeb firmy Extéria, která se o bezpečnost práce na pracovišti a požární ochranu skvěle postará.

Zpracuje dokumentaci a obhájí ji při kontrolách

Firma Extéria je dnes tou největší sítí poradenských kanceláří na území České republiky. Rozprostírá se však i na území Slovenska. Mezi její služby patří zpracování a následná aktualizace dokumentace BOZP a PO, následné její obhájení při kontrolách nejen z Inspektorátu práce, ale také při kontrolách z Krajské hygieny nebo při kontrole hasičů.

K dalším službám patří také provedení kontroly pracovišť, mimo jiné se postará i o případný úraz na pracovišti, k němuž by případně došlo.

Neplaťte nic navíc, přesto plaťte nejméně

Pokud budete pátrat na internetu, najdete především kladné reference a recenze, které v sobě obsahují zkušenosti s danou firmou. Oceňují se zejména nízké ceny za kvalitní služby a dále také to, že se nikdy neplatí nic navíc, kilometry i hodinové sazby technika jsou v ceně ročních služeb.

Vyzdvihována je také telefonická podpora, na kterou se člověk ihned dovolá, či možnost vyřídit problémy na jakékoli pobočce Extérie.