V Ostravě předával vysvědčení robot

V Ostravě předával vysvědčení robotV Ostravě předával vysvědčení robot

První pololetní vysvědčení ostravským prvňáčkům předal humanoidní robot z ostravského Planetária. Ostravská základní škola Dětskáve spolupráci s Planetáriem předala prvňáčkům krásná vysvědčení i s neobvyklým předávajícím.

Pro prvňáčky to byl obrovský zážitek, neboť z rukou robota nedostane vysvědčení jen tak kdokoliv. Robot Engi však v tomto roce neslaví premiéru, protože již třikrát mohl předat prvňáčkům pololetní vysvědčení.

Robot má v předávání praxi

Robot nejdříve ohodnotil každého žáka slovně a poté předal krásná vysvědčení do jejich rukou. Na tuto velkou událost se přišli podívat také rodiče a následně si mohli projít všichni experimentárium.

Všichni školáci a studenti si mohli užít pololetní prázdniny v pátek, kdy pro ně byl připraven program také v ostravském ZOO. Pro děti si zoologická zahrada připravila speciální komentované krmení šimpanzů, žraloků, hrochů a slonů.

Pololetní vysvědčení

Čerstvé vysvědčení zaručilo školákům také celodenní skipas zdarma ve Ski Aréně Karlov či hodinu plavání navíc v Aquacentru Bohumín. V Boumíně jsou jarní prázdniny od pondělí 5. do pátku 9. února, takže výhodná akce pro školáky bude platit v této době.

Páteční prázdninový program byl připraven i ve Středisku volného času Ostrava, kde probíhaly taneční prázdniny. Muzeum Frenštát pod Radhoštěm rovněž nezaspal a připravili pro děti bohatý program.