Program Havířovských slavností

Program Havířovských slavností

Začátek září je v Havířově neodmyslitelně spjat s původně hornickými a teď už několik let Havířovskými slavnostmi. Havířov se přitom může pyšnit skvělým programem, který není běžný ani u mnohem větší měst. Na jaký program se mohou fanoušci a milovníci hudby těšit letos?

Havířovské slavnosti jsou každý rok velkou hudební akcí, na které hrají nejen významné české hvězdy, ale i interpreti zahraničního formátu. V minulosti zde zahrál například John Newman nebo James Blunt. Jak bude vypadat program letos?

Našlapaný program

V pátek vystoupí na hlavním pódiu české kapely O5 a Radeček, Wohnout, Tata Bojs a Rybičky 48. Vyvrcholením večera poté bude metalová kapela Powerwolf.

Přečtěte si také: Koně pomáhají šetrné obnově krajiny v Jeseníkách

V sobotu startuje program už od 13. hodiny a zahájí ho Queenie, poté Jiří Korun, Peter Nagy, dále Leoš Mareš, Lucie Bílá a Mig 21. Po české lince nastoupí na řadu německá heavymetalová kapela Accept a po ní ukončí celé slavnosti finští Lordi.

Po celé slavnosti bude součástí také bohatý program pro děti nebo chytrý kvíz pro dospělé.

Počasí zatím festivalu přeje

Předpověď počasí na slavnosti tento rok vypadá velmi příznivě, a proto vám nic nebrání v užití si skvělého festivalu, který se loučí s létem. Lístky ještě stále seženete v předprodeji za 500 Kč na den.