Novinky v zoologické zahradě – na co se můžeme těšit?

Novinky v zoologické zahraděNovinky v zoologické zahradě

Zoologické zahrady jsou čím dál více oblíbené. Ze začátku to byla atrakce pro děti, ale dneska se jedná o oblíbenou aktivitu i zamilovaných párů. Přece jenom je taková hezká procházka ojedinělá mnohými zvířaty a zajímavými expozicemi lepší než proležený večer u oblíbeného filmu. Takových zoologických zahrad najdeme v České republice skutečně mnoho, dokonce i v Ostravě jednu takovou zoo najdeme. A zrovna v té ostravské se děje jedna novinka za druhou. Tou nejzajímavější novinkou je rozhodně nový parkovací dům, který v této ostravské zoologické zahradě brzy vyroste.

U ostravské zoologické zahrady by měl v příštích měsících vyrůst nový, dvoupodlažní parkovací dům, který by měl být o kapacitě 480 parkovacích míst. K tomu by měl mít ještě navíc dvě stě míst na stání.

Tento nový objekt by měl stát podle plánů na místě, kde je nyní zdemolovaná hala. Cílem tohoto projektu je zamezit lidem, aby si neblokovali místa navzájem. Stavba by podle plánu měla začít během začátku příštího roku a stát by to mělo zhruba milion korun.