Mobilní hospic Ondrášek má Tržiště radosti

ondrášekzdroj: mhondrasek.cz

I letos Ondrášek otevřel vánoční Tržiště radosti, na kterém pořídíte dárky, které mají smysl. Kupte svým blízkým dárek, který nepotěší jenom je, ale navíc pomůže i dalším lidem.

Mobilní hospic Ondrášek pomáhá nevyléčitelně nemocným dětem a dospělým tak, aby i v poslední fázi své nemoci mohli zůstat doma se svou rodinou. Hospic poskytuje odborné zdravotní služby a doprovází rodinu během péče, ale i po smrti jejich blízkého. Zároveň se snaží vzdělávat laickou veřejnost a pořádá celostátní kampaň na podporu mobilních hospiců s názvem DOMA.

I malá pomoc se počítá

Na Tržišti najdete originální dárky, jejichž koupí uděláte radost těm, kdo je vyrobili, ale svým příspěvkem také pomůžete někomu dalšímu. Jedná se buď o ručně vyráběné a jedinečné předměty nebo o poukázky na různé služby a balíčky pro ty, kteří je potřebují. I zdánlivě malá pomoc může velmi přispět práci, kterou Ondrášek vykonává.

Dobro v každém dárku

Heslo této vánoční akce zní „Dobro v každém dárku“, které vystihuje celou její podstatu. Kdokoliv z nás může darovat výrobek, službu nebo zážitek do tohoto vánočního Tržiště, a poté si také kdokoliv může tento dárek zakoupit. Jeho plná cena poputuje na podporu péče o nevyléčitelné pacienty.

Tržiště navíc překypuje velmi zajímavými dárky, které byste jinde nesehnali! Například autorské obrazy a fotografie, domácí cukroví, pletené ponožky nebo poukazy na masáže a jiné zážitky.