BOZP levněji a kvalitněji. Jde to?

BOZP levnějiBOZP levněji

Podnikáte? A patříte k šedesáti procentům podnikatelů, kteří podnikají bezpečně, nebo patříte ke zbylým čtyřiceti procentům, kteří jsou bohužel nechvalně známí proto, že nevědí, co je to BOZP a PO? Pokud byste patřili do menší skupiny, měli byste se co nejdříve postarat o bezpečnost práce a požární ochranu na pracovišti, než k vám přijde kontrola ze státní správy. V případě neohlášené kontroly ze státní správy vám totiž může hrozit opravdu vysoká pokuta, která nejednoho začínajícího podnikatele dostala rovnou do krachu.

Bezpečnost práce a požární ochrana jsou oblasti, které musí být opravdu ze zákona vyřešené, přesto nejede vlak. V případě, že tyto povinnosti vyřešené nejsou, hrozí zmiňovaná pokuta, a tak podnikatelé přemýšlí nad tím, co udělat. Nemají čas na BOZP a PO, možná tomu dokonce nerozumí. Nabízí se tedy možnost využít služeb firem poskytujících poradenství v oblasti BOZP a PO.

Možná si říkáte, že na BOZP a PO nemáte peníze, ovšem bezpečnost práce je možné vyřešit levněji, ovšem stejně kvalitně.

Jen musíte vědět, do jakých rukou se vložit

Na trhu dnes najdete hromadu poskytovatelů poradenství v oblasti BOZP a PO. Vy se však zaměřujte na reference a recenze daných firem, kde se často lidé chlubí i tím, kolik platili. Nejlépe na tom je firma Extéria, která má podle referencí a recenzí, v nichž jsou obsažené zkušenosti klientů, nejnižší ceny na trhu v porovnání s konkurencí. Důležité je ale zmínit, že nízké ceny nemají rozhodně žádný dopad na kvalitu poskytovaných služeb.

O firmě Extéria

Firma Extéria je dnes předním poskytovatelem poradenství v oblasti BOZP a PO. Dnes se pyšní nejen skvělými referencemi, ale také tisícovkami spokojených klientů, kterým pomáhá už i na Slovensku, kam se díky franšízám rozšířila. Chválená je u firmy nejen cena za služby, ale také telefonická podpora a možnost vyřešit problém z jakékoli pobočky.