Beats for love už jsou za rohem!

beats for love se blíží

Letošní ročník hudebního festivalu Beats for love proběhne už od 5. července a návštěvníci se mají opět na co těšit! Na festivalu vystoupí takové hvězdy jako Tiesto, Deadmau5 nebo Hardwell. Co dalšího můžete od Beats for love čekat?

Čtyřdenní festival, který každoročně probíhá v Dolní oblasti Vítkovic, tentokrát navštíví 480 umělců z Česka i zahraničí. Návštěvníky čeká 18 pódií a i další doprovodný program.

Přečtěte si také: Legendární Ostravica bude nejen opravena, ale změní i jméno

Novinky na festivalu

Největší stage s názvem Love stage bude navíc letos ještě efektivnější. Doplní ji totiž dvojnásobný počet LED panelů, které pro diváky zprostředkují velké vizualizace ve formátu 8K. Další novinkou bude tzv. Live jukebox. Jedná se o karavan, který je upravený na míru právě pro tento festival a pomocí hudby vás přenese do 50. a 60. let. Mobilní planetárium zase poskytne mimohudební zábavu pro všechny, kteří se chtějí dozvědět více o vesmíru či klimatických změnách. Na festivalu najdete mnoho dalších přednášek nejen o hudbě, ale i o mentálním zdraví a dalších oblastech.

Pro neostravské návštěvníky organizátoři letos připravili také nové kempové městečko, díky kterému se kapacita pro stany zvětší až dvakrát.

Proč se vyplatí V.I.P zóna?

Vstupenky je stále možné zakoupit přímo na stránkách festivalu, a to jak v klasické verzi, tak V.I.P verzi. Vstupenky na celý festival v sekci V.I.P vás bude stát téměř tisíc korun, ale zajistí vám vstup do V.I.P zóny přímo u Love stage nebo do festivalové kavárny. Tyto zóny poskytují pohodlí a místo pro odpočinek, ale zároveň jsou orientované tak, abyste si užili maximální zážitek z koncertů.