Zimní trendy současnosti

Zimní trendy současnostiZimní trendy současnosti

Letos je módní styl velice originální a neotřelý. Je tvořen mnoha styly, epochy a modely. Zimní šatník by však měl zůstat tradiční. Co si tedy na sebe obléci a které barvy vybrat?

 

Když dorazí zima, tak ženy mnohdy odhodí barevné letní kousky do skříně a oblékne se do tmavých depresivních barev. Letošní sezóna bude úplně jiná! Budou pořád v módě samozřejmě klasické barvy, jako černá, šedá, béžová a bílá. Tyto barvy jsou věčné a vždy budou součástí outfitu.

 

Barvy volte podle své nálady

Letošní rok jsou však módní pestré barvy jako tyrkysová, růžová a červená. Tyto barvy jsou možná v zimní sezóně trochu netradiční, avšak nudná šedá už nikoho příliš nenadchne. Pokud nechcete zářit úplně celý, tak stačí pouze doplnit tmavý outfit pestrými doplňky.

 

Večerní róbu oživí metalická stříbrná, která krásně zvýrazní ženskost a působí velmi elegantně. Proč být šedou myší a nosit neustále jen černou a bílou barvu? Je třeba být trošku výrazná a vyjádřit také své emoce, radost ze života, otevřenost a pocity. Důležité je začít zkoušet i jiné odstíny a postupně si zalíbení v barevných odstínech najdete.

 

Business móda

Příjemná kombinace modré a černé je vhodná do firemního prostředí, kde tyto barvy působí velice elegantně. Kombinace vynikne hlavně, pokud si vyberete krásný odstín královské modré a sladíte ji s černou.

 

Ať si vyberete kostýmek, boty nebo pouze doplňky, vždy budou tyto dvě barvy spolu působit příjemně a nikdy neomrzí. Pletené vesty a svetry s pruhovanými vzory budou v této sezóně velice šik. Stylové jsou kožené bundy, kde platí, že čím víc máte knoflíků a nýtů, tím je bunda víc cool.

 

Móda plná vzorů a barev

Letošní rok si že vzorů vybere snad každá žena, není třeba se obávat, že by se vám něco nehodilo. Protože jsou trendy tak neotřelé, tak se nemusíte vyhýbat ničemu. Pozor však na umístění vzorů, neboť ať už to jsou tvary jakékoliv tak mají tendenci přidávat objem a opticky rozšiřovat.

 

Pokud máte plnější tvary, pak zvolte raději top posetý vzory a vyvarujte se takovým kalhotám. Není vůbec důležité, kolik kilo máte, ale jak umíte nosit oblečení. Materiály jsou především měkké, teplé a padnou vám ihned do oka.