Vyřešte bezpečnost práce i požární ochranu s pomocí odborníků

bezpečnost prácebezpečnost práce

Už jste přemýšleli nad tím, jak vyřešíte BOZP a PO, když nemáte dostatek času. Doby, kdy jste se stihli starat i o tuto zákonnou povinnost, jsou dávno pryč, nyní se musíte rozhodnout, komu bezpečnost práce a požární ochranu svěříte, když vy dostatek času nemáte. Je to ostatně snazší, než se na první pohled může zdát. Svěřte se do rukou firmy Extéria, s. r. o., která je plná odborníků specializujících se právě na BOZP a PO.

V případě, že už nemáte dostatek času na to, abyste se starali o BOZP a PO, nenechávejte bezpečnost práce a požární ochranu nevyřešenou dlouho. Kdyby přišla do vašeho podniku kontrola ze státní správy, která by zjistila, že nemáte BOZP a PO vyřešené, automaticky by vám udělila pokutu sahající až do výše několika set tisíc korun, možná sahající do výše několika milionů korun.

Podnikejte tedy bezpečně a raději investujte do firmy, která se vám o BOZP a PO postará. Pokud začnete spolupracovat s firmou Extéria, s. r. o., můžete se spolehnout i na zastoupení v případě kontroly ze státních institucí.

Dejte na recenze na internetu

Ostatně to je jen jedno z mnoha plus, které je vyzdvihováno na internetu v referencích a recenzích. V internetových referencích se nachází celá řada zkušeností, klienti vypichují například nízké ceny za kvalitní služby, které se jen tak někde nevidí. Přesvědčte se ostatně o tom sami.

Kromě nízkých cen se kladně hodnotí také profesionální přístup, s nímž se přistupuje ke každému klientovi nezávisle na tom, jestli je to drobný živnostník nebo velký podnikatel. Jelikož se povinnost BOZP a PO vztahuje na každého podnikajícího člověka, proč k někomu přistupovat jinak, že ano.

Pro radu si zajděte na jakoukoli pobočku

Další výhodou, která je často v internetových recenzích vyzdvihována, je to, že si můžete zajít pro radu na jakoukoli pobočku firmy. Nemusíte chodit jen a pouze na tu, kde došlo ke sjednání spolupráce.