Vítkovice překvapili silnou čtyřku

Vítkovice překvapili silnou čtyřkuVítkovice překvapili silnou čtyřku

Dlouhou dobu bylo jednoznačné, že adepti na hokejovou extraligu jsou již určení, avšak ostravské Vítkovice překvapili a vetřeli se mezi favority. Silná čtyřka se skládá z Plzně, kvalitního Hradce, Třinec s dobrým finančním zázemím a Komety, která má obhájit mistrovský titul.

Ostravané se blíží nenápadně kupředu především díky vedení trenér a generálního manažera Jakuba Petra. Kterému pomáhá bard Vladimír Vůjtek. Minulé léto byl naplánován tří letý koncepční plán, který se daří zatím plnit na výbornou.

Tým nemá slabinu

Minulou sezónu měl tým za cíl se dostat do desítky nejlepších, což se mu hravě povedlo. V letošní sezóně se zase snažili postoupit mezi šest nejlepších týmů, čímž by si zajistili přímý postup do čtvrtfinále a tento sen by se mohl také vyplnit.

Vítkovice jsou momentálně v nejlepší kondici a jde to vidět na výsledcích. Z počátku sezóny to sice nevypadalo příliš nadějně, ale štěstí se na tým usmálo a Vítkovice prožívají výbornou sezónu. Šest vítězství za sebou pomohla Vítkovicím se dostat na třetí příčku.