Colours představili vystupující

Colours představili vystupujícíColours představili vystupující

Jedna z nejúspěšnějších britských skupin současnosti London Grammar bude hrát na festivalu Colours of Ostrava již teď v létě. Toto seskupení si oblíbili posluchači po celém světě, především díky jejich zasněné hudbě a originálnímu hlasu zpěvačky Hannah Reid.

 

London Grammar bylo založeno v roce 2009 třemi spolužáky na vysoké škole a o čtyři roky později se proslavili díky svému debutovému albu. Trio nejdříve zaplavilo britskou hudební scénu a poté si je zamiloval i celý svět a ani pauza v roce 2015 neodradila fanoušky.

 

Colours plný významných hudebníků

 

Velmi unikátní zážitek mohou návštěvníci Colours prožít před stagi podmanivého islandského hudebníka a skladatele Jóhanna Jóhannssona. Tento hudebník se v Ostravě představí se smyčcovým kvartetem, je držitelem Zlatého glóbu a nominovám na Oscara, Grammy i BAFTA.

 

Elektronická hudba najde jako vždy své místo i na festivalu Colours od Ostrava a letos bude hostit Jona Hopkinse. Tento významný britský skladatel se podílel na vzniku desky Viva la Vida skupiny Coldplay a spolupracoval s Brianem Enem.

 

Nenechte si ujít festival v našem městě

 

Předčasně potvrzenými interprety jsou George Ezra, Ziggy Marley, Aurora, Cigarettes After Sex a Skaves. Přehlídka se na podzim roku 2017 dostala do desítky nejlepších festivalů v anketě Europian Festival Awards.

 

Další ročník oblíbeného festivalu proběhne jako vždy v areálu Dolních Vítkovic, a to od 18. do 21. července 2018. Čtyřdenní vstupenky jsou k dostání v eshopu na webových stránkách festivalu www.colours.cz a také v síti Ticketpro.