Diety jsou pro nemocné

Diety jsou pro nemocnéDiety jsou pro nemocné

V dnešní době je moderní být fit a v kondici, držením různých diet toho však nedosáhneme. Pokaždé, když se po dietě navrátíme zpět k normální stravě, tak se může dostavit JoJo efekt. Jak tedy dosáhnout štíhlé figury na vždy?

 

Je to naprosto jednoduché, stačí, abychom dodržovali zdravý životní styl, abychom jim žili. To se však snadno řekne, ale hůř provádí. Pokud jste opravdu přesvědčeni o tom, že se necítíte ve vlastní kůži dobře, pak je nutné pracovat nejdříve s vlastní vůlí.

 

Všechno je to v hlavě

V mnoha článcích se dočtete, že závislost se dá odnaučit již za 21 dnů, ale je to opravdu tak? K tomu, abychom si na zdravou a vyváženou stravu zvykli a zaběhli si ji, potřebujeme hlavně čas, neboť většinu z pokrmů je třeba připravovat doma.

Dle jednoho z dokumentů stačí k odvyknutí na cukr pouze 7 dní, těchto sedm dní sice bude opravdu náročná doba – může se dostavit bolest hlavy, únava, ale pokud to překonáte, tak se opravdu budete cítit lépe.

 

Největším problémem tedy není čas, práce nebo cokoliv na co se neustále vymlouváte, ale právě vaše vůle, které není tak silná, aby ty první nejhorší dny „odvykačky“ vydržela. A dalším problémem je také to, že pokud si na zdravý životní styl zvyknete, tak se nesmíte zase sputit.

 

Čemu se vyvarovat?

Nutné je omezit vše bílé, neboť to jsou jedovaté látky, které našemu tělu neprospívají. Samozřejmě vše v malých dávkách nemůže uškodit, ale dnešní generace rozhodně nejí v malých dávkách. Máme všeho přebytek, jídlo se vyhazuje a lidé jsou příliš rozmazleni.

 

Omezte cukr, sůl, bílou mouku a opravdu poznáte rozdíl. Pokud tyto suroviny vypustíte z jídelníčku úplně, pak uvidíte, jak rychle změny nastanou. Zaručujeme, že to bude opravdu náročné, ale jak se to říká? – „Parádo trp?“