Vítkovice nedostaly ani jednu branku

Vítězství VítkovicVítězství Vítkovic

Vítkovický brankář Bartošák ubránil svou branku a na svém kontě má další nulu, neboť se mu podařilo ubránit sítě před pukem. Utkání s plzeňským lídrem dokázali vyhrát na plné čáře, i když je plzeňský tým na prvním místě v tabulce, tak se týmu zadařilo a nedostal ani jednu branku.

 

Souboj druhého týmu extraligové tabulky s prvním tedy dopadl úspěšně ve prospěch týmu druhého, a tedy Vítkovíc Ridera. Plzeň byla v celém 36. kole ligy aktivnější, ale vítkovický tým v domácím prostředí protivníka doslova rozdrtil a vyhrál nad Plzní 3:0.

 

Silní protivníci

Plzeň ukázala že si místo na výsluní zaslouží a bojovala až do konce, ale vítězství nakonec spadlo do klína ostravskému týmu. Vítkovický kouč Pavel trnka je na svůj tým velice pyšný a také trenér plzeňského týmu Jiří Hanzlík uznal, že i když prohráli, tak podali vynikající výkon.

 

Tři body obdržely Vítkovice nejen díky bezchybné hře brankáře Patrika Bartošky, ale také forvard Jakub Lev se krásně předvedl, když vstřelil branku. Vítkovický kapitán uznal, že Plzeň je opravdu silným týmem a byla to čest se s ním utkat na domácí ploše.