Mladí pěvečtí talenti mohou předvést svůj talent

Mladí pěvečtí talenti mohou předvést svůj talentMladí pěvečtí talenti mohou předvést svůj talent

V letošním roce se bude pořádat třídenní soutěžní festival International Young Talent Festival, který je pro mládež ve věku od 8 do 26 let. Ostravský festival v současné době hledá pěvecké talenty, které by se mohly v soutěži předvést a zájem je viditelně i ze zahraničí.

Začínající umělci budou absolvovat bohatý program, kde si mohou porovnat své síly se svými vrstevníky, najít nové přátele účastnit se společenských setkání. Festival přinese mnoho nových zkušeností všem účastníkům soutěže.

Populární hudba je v kurzu

V minulosti proběhly již tři ročníky soutěže Talent Ostrava, ale bylo rozhodnuto změnit celý koncept a pro velký zájem ze strany soutěžících ze zahraničí upravit podmínky, název a celou soutěž. Podobnou soutěž bychom hledali jen těžko, proto je znát velký zájem i ze zahraničí.

Mnoho takových festivalu je pořádáno pouze pro operní pěvce nebo pěvecké sbory, proto je tato soutěž ve svém formátu jedinečná. Možnost zažít tuto jedinečnou atmosféru tak teď mají i děti a mladí lidé, kteří se věnují na plno populární hudbě.

 

Stačí poslat videonahrávku

Festival se uskuteční v Ostravě již letos v květnu, a to přesně od 10. do 12. května 2018, kdy je pro zpěváky nachystáno soutěžní kolo, ale i spoustu koncertů a doprovodný program. Pokud se mládežníci chtějí do soutěže přihlásit, tak musí poslat videonahrávku.

Na základě poslaných videonahrávek poté porota vybere finalisty, kteří se nakonec budou účastnit přímo samotného festivalu. Informace k přihláškám festivalu naleznou zájemci na webových stránkách ww.talentfestival.eu  přihlásit se mohou do 31. března.