Meat design v Ostravě

Meat design v OstravěMeat design v Ostravě

Prodejní výstava Meat design probíhá v Ostravě již třetím rokem, a to v prostorách dolu Hlubina v Dolní oblasti Vítkovice. Cílem akce je setkání špičkových produktových designerů s nadšenci českého, slovenského, polského a maďarského designu.

Prodejní a kurátorské expozice jsou běžně doprovázeny zajímavými přednáškami, workshopy, projekcemi a také následnými večírky.

Na děti se také myslí, a proto je během výstavy v provozu dětský koutek se zkušenými animátory. Pro děti je nachystáno malování na obličej, tetování airbrushem, dílničky, skákací balóny a odpočinková zóna s polštáři.

Nákup krásných věcí

Meat designu se účastní více než stovka vystavujících, kteří jsou rozděleni do 3 expozic, a to Meat Market, Meat Design a Meat Art. Návštěvníci si mohou pořídit drobné bytové doplňky ze všelijakých materiálů, ale i nábytek. Mezi vystavujícími vynikají také šperkaři.

Přednášky a tvůrčí workshopy

Návštěvníci mají možnost navštívit také přednášky předních českých designerů a zaposlouchat se do jejich příběhů. Přednášky i workshopy jsou velice inspirativní a stojí za to se zúčastnit alespoň některého z nich.