Jak na krásné ruce bez záděrů?

Jak na krásné ruceJak na krásné ruce

Každá žena si velice dbá na to, jak vlastně vypadá. Vzhled je dneska na prvním místě. Většinou náš vzhled kazí ucpané póry, černé tečky nebo nepříjemné akné. Těchto problémů se však většinou zbavíme díky krémům, maskám nebo vodičkám, jež si zakoupíme v drogeriích. Jenže náš vzhled nám můžou kazit i bolestivé záděry. Nehty jsou taky součástí našeho vzhledu, bohužel kolem nehtů se nám na rukou můžou vytvořit záděry, které jsou skutečně velice bolestivé a které nám mohou pokazit celkový vzhled. My vám však nyní poradíme, jak se záděrů můžete snadno zbavit.

Přestaňte bojovat s těmito malými nepříjemnostmi tak, že si je začnete kousat nebo trhat. S tímto drobným poraněním nehtů se dá něco udělat i bezbolestně. Pojďme si proto říct, co s tímto problémem lehce zatočí.

• pravidelná manikúra

Ženám se často vyskytují záděry tehdy, kdy o své nehty bohužel málo pečují. Pokud budete chodit na pravidelnou manikúru, lehce předejdete výskytu záděrů. Pravidelná manikúra vám navíc dá víc, než jenom prevenci proti záděrům, ale taky vám zkrášlí váš vzhled. Vždyť krásně udělané nehty jsou mnohem hezčí než nehty bez laku, které jsou často špinavé.

• pravidelné krémování

Záděrům taky zamezíte tak, že si budete pravidelně krémovat ruce. Natírejte se vždy třeba před spaním a hned i po ránu. Vmasírujte si mastičku do okolí nehtů. Toto pravidelné krémování vám nejen pomůže záděrů se zbavit, ale taky zamezí jejich výskytu, jak již bylo zmíněno.

• správná strava

Pokud vám žádný z tipů nepomáhá, možná je chyba někde jinde. Chyba totiž může být i v jídelníčku. Pokud není vaše strava pestrá, pokud neobsahuje dostatek ovoce a zeleniny, tak je chyba právě v tomto. Dejte si pozor na to, abyste měli dostatek vitaminu A, E, D a K! Právě tyto vitaminy proti záděrům bojují. Pomůže vám s tímto bolestivým problémem i dostatek bílkovin, vápníku a železa.