Festival Hrady CZ v Hradci nad Moravicí

festival Hrady CZ

Hudební festival Hrady CZ je každoroční tradicí, díky které se na české hrady vrací návštěvníci, aby zažili jedinečný hudební program. Hrady vždy navštíví známá místa jako Bouzov, Veveři, Bezděz a v Moravskoslezském kraji například Hradec nad Moravicí. Těšit se můžete už tento víkend, dokonce bude přát i počasí

Program napříč festivalem Hrady CZ je všude stejný a vystupují na něm největší české hvězdy. Koncerty už proběhly na Švihově, Veveří i Rožmberku a teď konečně míří zase k nám do Moravskoslezského kraje.

Na každé zastávce probíhá soutěž kostýmů a masek o vstupenky na příští ročník či mobilní telefon.

Přečtěte si také: LETNÍ DRINKY, KTERÉ VÁS OSVĚŽÍ

Nabitý program nakonec podpoří i počasí

I letošní ročník má nabitý program, který láká velké množství fanoušků. Ačkoliv byl minulý týden spíše chladný a postihly ho každý den srážky, tento týden už je předpověď příznivější. Návštěvníci se tak mohou těšit na vysoké teploty a sluníčko. Z programu vystoupí velké kapely jako Kabát, Mirai, Wanastowi vjecy nebo slovenští No name. Z jednotlivých interpretů zazpívá například Anna K. a Tomáš Klus.

Přečtěte si také: RHODOS HOŘÍ, JAKÁ JE TAM AKTUÁLNĚ SITUACE?

O prohlídky hradu je vždy velký zájem

Stejně jako i na předchozích místech i v Hradci nad Moravicí bude součástí festivalu komentovaná prohlídka hradu. O tu je každoročně velký zájem, návštěvníci se totiž trochu osvěží, odpočinou si od hudby a ještě se navíc dozví různé zajímavosti o místě. Vstup na prohlídku je součástí vstupenky, takže by byla škoda tento benefit nevyužít.