Vysoká kvalita a nízká cena se u firem často nevidí. Firmě Extéria se to daří

BOZP a PO kvalitněBOZP a PO kvalitně

Nad bezpečností práce a požární ochranou netráví čas každý podnikatel, i když by měl. Díky aktuálním průzkumům lze říct, že o BOZP a PO nemá ani zdání zhruba čtyřicet procent podnikatelů. Menší polovině tak hrozí velmi vysoké sankce, které jsou udělovány při neohlášené kontrole ze státní správy. Vysoké sankce mohou dostat podnikatele do nepříjemných finančních situací, proto není dobré podcenit zmiňovanou bezpečnost práce a požární ochranu. Navíc se BOZP a PO řadí mezi zákonné povinnosti, které musí mít podnikatel neustále na paměti. A když to nemůže mít na paměti on, může se o to starat jiná firma, díky níž se zvládnou kontroly ze státní správy se stoprocentní úspěšností.

Takovou firmou je firma Extéria, která na trhu působí už sedm dlouhých let. Za ta léta se rozšířila nejen po území České republiky, ale také se dostala až na Slovensko, kde také pomáhá podnikatelům s BOZP a PO. Díky jejich technikovi, který je vždy po ruce, zvládají podnikatelé kontroly ze státní správy s lehkostí a s úsměvem na rtech.

V současné době se firma Extéria pyšní tisíci spokojenými klienty, kteří se už nemusí strachovat neohlášených kontrol.

Proč klienti volí firmu Extéria?

Firma má mnoho výhod oproti své konkurenci. O většině z nich se stovky spokojených klientů rozpovídaly v referencích či recenzích na internetu, jež si může přečíst každý potencionální klient. V jednotlivých referencích jsou popsány zkušenosti s firmou, vypichuje se zejména cena, která je v porovnání s konkurencí velmi nízká. Nemá však žádný dopad na kvalitu služeb.

Schopný technik, perfektní telefonická podpora

Do služeb spadají i služby technika, který vždy pomůže při neohlášené kontrole. Je doslova vždy po ruce. Stejně tak je neustále k dispozici i telefonická podpora podniku, na kterou se mohou klienti kdykoli obrátit.