Svatba v zimní krajině

Svatba v zimní krajiněSvatba v zimní krajině

Když se řekne svatba, pak si každý představí krásný slunečný den, ať už na konci jara, v létě nebo začátkem podzimu. Pokud však chcete být originální a nečekat na vybraný termín, pak je možné zorganizovat váš den D také v zimních měsících.

 

Svatba v zimě začíná být postupem času také oblíbenou. Taková událost má své kouzlo a jednoznačně nebude tuctová. Dort se rozhodně nerozteče, make-up také ne a navíc vše vychází finančně lépe než v letních měsících, kdy si svatbu domlouvá každý.

 

Problém nebudete mít s místem konání, s kapelou ani fotografem. I v zimě může být svatba pohádkovou a proto se dnes zaměříme na svatební kousky, jež se pro takovou událost hodí nejlépe.

 

Zimní doplňky slazené dozlatova

 

Při vybírání svatebních šatů se můžete rozvášnit, avšak musíte zapomenout na odhalená ramena. Naopak se zase můžete vyřádit na jiných doplňcích, jako je huňatý kožíšek, kozačky či rukavičky. Doplňky jsou v tomto směru neomezené a můžete improvizovat s punčochami, svetrem či spodničkou.

 

V nadcházející sezóně je výrazným favoritem zlatá barva, a to nejen barva šatů, ale také doplňků. K šatům může výborně ladit plášť nebo můžete být naprosto originální a zvolit si kalhotový kostýmek v odstínech zlaté.

 

Křišťálové květy a přírodní vzory

 

K jednoduchým šatům si nevěsta může dovolit odvážnější korunku se závojem, kdežto u šatů komplikovaných se zase hodí více jednoduché doplňky. Zlaté korunky jsou trendy společně s křišťály. Doplňky mohou být ve stylu lístků či květin, kde se nádherně propojí inspirace z přírody s blyštivým.