Podporu získávají podnikatelé od ostravské Technické školy

Podporu získávají podnikatelé od ostravské Technické školyPodporu získávají podnikatelé od ostravské Technické školy

Dnes se v podnikání vidí budoucnost. Pokud podnikáte a je váš byznys skvělý, jenom roste a prosperuje, máte našlápnuto do slibné budoucnosti, která bude skutečně jenom jedna velká jízda, kdy si budete moct utrácet peníze, které vám podnikání přineslo, a kdy budete žít skutečně takový život, o jakém jste vždy snili. Jenže než se dostanete k tomuto bohatství, je třeba být dosti vytrvalí a trpěliví. Bez toho to zkrátka nejde. Pokud získáte nějakou podporu, je to jenom dobře, protože taková podpora vám může dosti pomoct. V Ostravě nyní budoucí podnikatele podporuje například Technická univerzita.

Jistě znáte Vysokou školu báňskou – Technickou univerzitu v Ostravě. Je poměrně známá, rok co rok sem jezdí mnoho nových studentů, kteří chtějí dostat své dosavadní vzdělání na vyšší úroveň. A právě tato škola se rozhodla podporovat podnikatele, kteří v sobě mají obrovský potenciál a kteří mají talent.

Jak podnikatele škola podporuje?

Tato škola je známá i díky svému projektu Green Light. Jedná se o program na podporu podnikání, který letos vypukl už po páté. Vše spočívá v tom, že zájemci přihlašují své podnikatelské nápady do poloviny listopadu s tím, že desítku nejlepších čeká několikaměsíční trénink a mnohé semináře, které jim pomůžou při rozjezdu jejich podnikání. Desítka těch nejlepších se tak utká o cenu, která je v hodnotě půl milionu korun, což je částka, která jim jistě cestu na podnikatelský trh ulehčí.

Pro koho je program určen?

Tento program není určen jenom pro studenty Vysoké školy báňské – Technickou univerzitu v Ostravě, ale je to určeno pro všechny zájemce všech věkových kategorií, kteří mají své nápady a kteří chtějí rozjet své podnikání, ale bohužel se jim to ještě tak úplně nepovedlo.

V minulých ročnících se skutečně pomohlo k rozjetí mnoha slibných byznysů, které nám přinesli mnoho inovací, mnoho vymožeností.