Modrá pro pohodu jako u moře

Modrá pro pohoduModrá pro pohodu

Pro pohodové chvíle relaxace je třeba si dům vybavit krásnými doplňky, které vás hodí do pohody. Pokud jste milovníky mořského klimatu pak není co řešit s vsaďte na modrou barvu, která krásně zútulní vás byteček. Obklopte se krásnými věcmi a užijte si svou pohodovou chvilku.

I když se to nezdá tak stačí zavřít oči a představit si, že ležíte na horkém písku a dýcháte úžasně vlhký mořský vzduch. Slané moře pak budete doslova cítit všude kolem sebe, jelikož všechny vaše doplňky slazené do modra a symbolizující mediteránní styl vám tento pocit krásně udrží.

Vyhrajte si s detaily

Pokud máte terasu na které trávit své volné chvíle, tak doporučujeme zútulnit prostor květinami. Kombinace ostrožky stračky, lobelky, milllion bells, papyrusu a orobince vytvoří nádhernou kulisu a vy se budete cítit mnohem útulněji. Všechny tyto rostliny je třeba zasadit do modrých květináčů.

Mezi další doplňky, které jsou pro terasu, či balkón důležité patří modrá židle a stolek na kterém bude stát vás oblíbený drink pokud možno v modré sklenici a s modrým brčkem. Chvilka odpočinku může začít například s dobrou knihou či jen tak s klidnou myslí a nic neděláním.

Drobné úlovky od moře

Vzpomínáte, jak jste seděli u moře, poslouchali vlny šplouchající kousek u vašich nohou a hladili mušličky kolem sebe? Tak právě tyto drobné úlovky z dovolených mohou být součástí vašeho bytu a krásně vám připomenou úžasné chvíle strávené u moře.

Mušličky, oblázky a škebličky můžete rozestavět různě nebo je třeba nasypat do misky či sklenice a doplnit svíčkou, která jen umocní atmosféru. Tyto drobné domečky mořských živočichů si můžete obarvit barvou na textil dle svých potřeb tak aby zapadly do interiéru.