Klus s Janáčkovou filharmonií se předvedou v únoru

Klus s Janáčkovou filharmoniíKlus s Janáčkovou filharmonií

Na začátku února bude multifunkční hala GONG hostit Tomáše Kluse společně s Janáčkovou filharmonií.  Přesněji tedy 2. Února 2018 v 19:00 hodin, což vychází na páteční večer, takže pokud máte rádi vážnou hudbu ve spojení s Tomášem Klusem, pak si určitě zapište tento datum do kalendáře.

 

Vstupenky se prodávají od částky 500 korun českých a výše, ale nejspíš budou rychle pryč. Na koncertě bude účinkovat Janáčkova filharmonie, Tomáš Klus a Cílová skupina, která doprovází Tomáše Kluse na jeho koncertech.

 

Velká výzva pro Kluse

Tomáš Klus bere tento koncert jako velkou výzvu, neboť se přiznal, že stále se snaží hudebně dovzdělávat, takže je to pro něj velká výzvy a zkušenost. Tomáš Klus je jeden z mála zpěváků, který dokázal porazit božského Káju v anketě Zlatý Slavík v roce 2011.

 

Na české hudební scéně se, ač se to nezdá, pohybuje skoro deset let. Letošní rok byl však zlomový, neboť vydal první živé dvojalbum „Živ“, které je také zároveň teprve jeho druhým albem. Album mohlo vzniknout díky Cílové skupině, která se na loňském turné se zpěvákem podílela.

 

Tomáš Klus chtěl živým albem vzdát hold především lidem, kteří s ním hrají. Deska byla podle něj natočena v nejlepší možné době, jelikož momentálně se mu ve všem daří. Štěstí mu přeje i v osobním životě, neboť očekává příchod třetího potomka.