Trápí vás černé tečky? Víme, jak s nimi zatočit

Víme, co s černými tečkamiVíme, co s černými tečkami

Mnoho žen má mnoho problémů. Většinou se tyto problémy týkají nedokonalostí pleti. Ženy zkrátka nemají rády, když nevypadají tak dokonale, jak by chtěly. Ucpané póry, černé tečky, mastná pleť nebo akné – to jsou stále se opakující problémy, s nimiž ne každá žena umí zatočit. Naštěstí vám přinášíme tip, jak zatočit konkrétně s černými tečkami. Není to nic nákladného, co by vás vyšlo na miliony, ale je to osvědčený tip, který vás černých teček zaručeně zbaví.

Černé tečky se většinou vyskytují na nose. Mnoho žen si je nepříjemně mačká, ale nikdy se bohužel nevymačkají všechny. Navíc je to poměrně bolestivé, proto od mačkání dejte ruce pryč. Abyste se zbavili černých teček, nemusíte navštěvovat ani žádné dermatologické kliniky, protože se jedná o problém, s nímž skutečně hravě zatočíte. Jen nás poslechněte.

Znáte černou masku?

Pokud sledujete sociální sítě, pak jistě víte, že jednou účinnou radou, jak se zbavit černých teček, je koupě černé masky. Jedná se o aktuální hit, který jste ještě během loňských Vánoc nemohli nikde sehnat, ale nyní je tato maska k dostání skutečně všude. Pokud si ji objednáte z internetu, vyjde vás na pár korun (do stovky si pořídíte takových masek i pět).

Než si masky objednáte celý kelímek, raději si nejdříve objednejte jenom jednorázový balíček, abyste zjistili, jestli vám maska skutečně vyhovuje a jestli i u vás funguje tak, jak má.

Pro krásu se musí trpět

Bohužel tato maska jen potvrzuje rčení, které říká, že pro krásu se musí trpět. Maska se nanáší samozřejmě po celé tváři, ale pokud máte kromě nosu pleť hladkou a čistou, jako je „dětská prdelka“, tak si můžete masku nanést jenom v oblasti nosu. Počkáte pak minimálně půl hodinu a masku strhnete. Není to bez bolesti, ale zaručeně vám černé tečky z nosu vytrhne.

Nejúčinnější maskou je černá maska Pilaten.