Kam zajít v Ostravě, pokud milujete snídaně?

snídaně v ostravě

Snídaně jsou základ dne, protože vám ho správně nastartují dávkou energie. Pokud jste také milovníci snídaní, určitě oceníte, když si ji nemusíte připravovat sami, ale udělá ji za vás nějaký váš oblíbený podnik. Vůně čerstvě namleté kávy, pečiva, vajíček na všechny způsoby a čerstvého džusu. V těchto podnicích to vše najdete. A ještě víc!

A Café

Pokud chcete opravdu pořádnou snídani, která vás zasytí na celý den, pak je A Café tím pravým ořechovým. Najdete zde typické snídaně, ale i brunche. Spolu s výběrovou kávou a příjemnou atmosférou se stane A Café vaším oblíbeným místem nejen pro chvilky s blízkými, ale i pro pracovní schůzky nebo chvilky s knížkou. Kavárna otevírá už v 7 hodin, takže je opravdu ideálem pro pracovní dny, kdy si potřebujete zlepšit náladu před prací.

Shothouse

Shothouse má své kořeny v Havířově, ovšem prostory v Ostravě jsou mnohem větší a tím pádem ideální na skvělou snídani. Všechny dobroty peče Shothouse s láskou a vždy do nich vloží kus originality. To stejné platí o nabídce kávy, která kromě klasiky obsahuje vždy sezónní speciality. Shothouse je také známý svými božskými brunchi, které jsou také většinou tématické. Můžete tak narazit na vaflový brunch, toustový nebo avokádový.

COKAFE

Pokud chcete snídani s tou nejlepší kávou, pak zvolte COKAFE. Výhodou je, že má v Ostravě více poboček, takže kavárnu můžete navštívit v centru na ulici Nádražní, v Dolních Vítkovicích, v Porubě a také v OC Futurum. Ve spolupráci s Father’s Coffee Roastery praží výběrovou kávu, kterou si můžete nakoupit i domů. Kromě kávy podává COKAFE také skvělé sladké pečivo, které chutná jak od babičky, a další vynikající zákusky.