Extéria hledá nové manažery obchodního týmu

extéria hledá manažery

Firma Extéria je jedničkou na trhu v oblasti BOZP a PO s dlouholetou tradicí. V tuto chvíli máte šanci se stát její součástí, protože hledá nové manažery obchodního týmu. Co vše tato práce obnáší a co vás za ni čeká?

Jste komunikativní, nebojíte se výzev a prodej vás baví? Pak hledá Extéria právě Vás. Manažer obchodního týmu má za úkol budován úspěšného týmu, který plní cíle a obchodní plány. Vaší denní náplní tedy bude nábor nových členů týmu, motivace a i samotný prodej balíčků BOZP a PO.

Podívejte se na: Manažer/ka obchodního týmu

Co Extéria nabízí?

Nabízí práci ve firmě s dlouholetou tradicí a postavením na trhu. Zároveň pořádá společnost pravidelná školení a workshopy pro své zaměstnance, protože se chce stále posouvat a dosahovat nových met. Rozhodně zde tedy neusnete na vavřínech. Očekávejte také zajímavé finanční ohodnocen v podobě fixního platu a pohyblivé mzdy, která se odvíjí od vašich výsledků. Je tedy jen na vás, kolik si ve výsledku vyděláte. Dostanete také firemní vozidlo, notebook i mobilní telefon.

Co je nutné pro tuto pozici?

Abyste se stali manažerem obchodního týmu, musíte mít alespoň vzdělání SŠ zakončené maturitou. Poté Extéria hledá energického, pozitivního člověka, pro kterého „ne“ není odpověď. Musíte být přirozeným lídrem a umět vést tým k úspěšnému plnění stanovených cílů. Výsledkem vaší práce je právě obchodních plánů, od toho se následně odvíjí vaše odměny.

Chcete vést svůj vlastní tým s jedinečným zákonným produktem? Neváhejte a pošlete nám svůj životopis na e-mail personalni@exteria.cz. V případě zájmu se Vám ozveme a rádi se setkáme na osobním pohovoru.